foto

Paddy Wallace

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Poslední přežije
2014 Survivor

TV seriály

2016 Cizinka (TV seriál)
Je Suis Prest (S02E09)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Synové Harpyje (S05E04)
2013 London Irish (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
2012 6Degrees (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace