foto

Gianpiero Cognoli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Liga spravedlnosti
2015 The Northern Paradigm
2013 Velká nádhera
2010 The Unseen World
2009 Amore 14
Ve stínu hor

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Zabij chlapce (S05E05)
2014 50 Ways to kill your lover (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Velká nevěra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace