foto

Oengus MacNamara

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
2014 Seven Lucky Gods
2010 Round Ireland with a Fridge
2001 On Wings of Fire
2000 County Kilburn
1997 Půlnoční střelec (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1983 Henry VI, Part Three (TV film)
Henry VI, Part Two (TV film)
Richard III. (TV film)

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2015 Midwinter of the Spirit (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
1994 99-1 (TV seriál)
1987 Lost Belongings (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)
1981 Chinese Detective, The (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace