foto

Simon Millar

  • nar. 27.3.1976 (41 let)
    Belfast, County Down, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Grainne Uaile-The Movie
2016 Ztracené město Z
2015 Mlžení
2014 Fishbowl
Porazit Socrata
2013 Made in Belfast

TV seriály

2017 Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
další epizody (4)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
2013 The Fall (TV seriál)
2012 6Degrees (TV seriál)

Dokumentární

2015 Já jsem Belfast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace