foto

Mary Jordan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Hoši z County Clare

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
2003 The Clinic (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
1969 Liver Birds, The (TV seriál)
1967 Never Mind the Quality, Feel the Width (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace