foto

Tristan McConnell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pilgrimage
2013 Jimi: Hvězda stoupá vzhůru
2012 Portrait of a Zombie
2009 Surovost

TV seriály

2017 Into the Badlands (TV seriál)
Tygr proti hoře (S02E01)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
2013 Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2011 Camelot (TV seriál)
Bitva o Bardonský průsmyk (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace