foto

Tristan McConnell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pilgrimage
2013 Jimi: Hvězda stoupá vzhůru
2012 Portrait of a Zombie
2009 Surovost

TV seriály

2017 Into the Badlands (TV seriál)
Tygr proti hoře (S02E01)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
2013 Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2011 Camelot (TV seriál)
The Battle of Bardon Pass (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace