foto

Tony Darrow

  • nar. 1.10.1938 (80 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Made in Chinatown
2014 Friends and Romans
2013 Goat
2011 Sejmout zabijáka
2009 Lynch Mob
2005 Searching for Bobby D
2003 Crooked Lines
2000 Darebáčci
1999 Mickovy modré oči
Přeber si to
Sladký ničema
1998 Celebrity
1997 Pozor na Harryho
The North End
1996 On Seventh Avenue (TV film)
1995 Mocná Afrodíté
1994 Mafie a já
Men Lie
Výstřely na Broadwayi
1992 Šéf (TV film)
1991 Drsnej polda
1990 Mafiáni
1987 Špína z ulice

TV seriály

2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Maso a krev (S01E19)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Páté stádium (S06E14)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Pouť (S06E09)
Chaos (S06E03)
Vítej v klubu (S06E02)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Volání o pomoc (S04E11)
Někdo to musel udělat (S04E09)
další epizody (5)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hitman (S13E06)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Boca (S01E09)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
další epizody (5)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Encore (S06E15)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace