foto

Ayman Samman

  • nar. Cairo, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Refugee
2018 Adi Shankar's Gods and Secrets
Shoot
2017 Halawa
Toppled
2014 Americký sniper
Tentacle 8
Zdánlivé bezpečí
2013 Anatomy of Violence (TV film)
Esclavo de Dios
Machsom
2012 The Undershepherd

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál)
Mistakes Were Made (E03)
Losing My Religion (E02)
Now It Begins… (E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Diplomatická imunita (S05E03)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Mrtví neumírají (S01E05)
Yasmine (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Travel (S02E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pro strom nevidíš les (S06E15)
2014 The Spoils of Babylon (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Taking This One to the Grave (S05E12)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rudý tým (S04E18)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Lockout (S03E01)
2009 Zvíře (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Toppled

Producentská filmografie

Filmy

2017 Toppled

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky