foto

Ayman Samman

  • nar. Egypt
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adi Shankar's Gods and Secrets
Toppled
2014 Americký sniper
Tentacle 8
Zdánlivé bezpečí
2013 Anatomy of Violence (TV film)
Esclavo de Dios
2012 The Undershepherd

TV seriály

2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Mrtví neumírají (S01E05)
2014 Satisfaction (TV seriál)
The Spoils of Babylon (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvíře (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Toppled

Producentská filmografie

Filmy

2017 Toppled

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace