foto

Dan Butler

  • nar. 2.12.1954 (64 let)
    Fort Wayne, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
2011 Bláznivá, zatracená láska
2009 Modlitby za Bobbyho (TV film)
2008 Chronic Town
2002 Fixing Frank
Prvních 20 milionů je nejtěžších
Sniper 2 (TV film)
1999 My Favourite Frasier (TV film)
Sol Bianca: Taijó no fune
The Sissy Duckling (TV film)
1998 Nepřítel státu
1996 Fanatik
Vražedné důkazy (TV film)
1994 Zbožňuju trable
1993 Dave
Vycházející slunce
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Kapitán Ron
1991 Mlčení jehňátek
Případ doktorky Willisové (TV film)
1990 Dlouhá cesta domů
Everyday Heroes (TV film)
1989 Společník na dlouhé trati
1986 Vražedné hry
Červený drak

TV seriály

2017 The Mist (TV seriál)
Over the River and Through the Woods (E07)
The Devil You Know (E06)
Pequod (E04)
další epizody (5)
2016 Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín minulosti (S06E19)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Tři věže (S01E07)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Sex Scandal (S01E04)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ztracené děti krve (S09E11)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do nemocnice (S05E16)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Rozptýlení (S02E12)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Hook Man (S01E07)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Rocket Power (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Změna je život (S03E06)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Interrupt This Program (E08)
Mare Tranquilitatis (E06)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tváří v tvář (S04E20)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Ruka, která trestá (S02E14)
Frasier (TV seriál)
Nová restaurace (S02E23)
Agenti v Americe (S02E22)
Někdo, kdo tě bude chránit (S02E19)
další epizody (5)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Dobrodružství v ráji 1/2 (S02E08)
Kandidát (S02E07)
Frasier Crane si nevidí do pusy (S02E06)
další epizody (6)
1993 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E12)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
Morální dilema (S01E09)
další epizody (4)
1992 Frannie's Turn (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
The Powers That Be (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Secrets (S04E23)
Therapy (S04E20)
Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Roseanne (TV seriál)
Take My Bike, Please! (S04E02)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Dokumentární

1997 The Silver Screen: Color Me Lavender - vyp.

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Frasier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace