foto

Dan Butler

  • nar. 2.12.1954 (65 let)
    Fort Wayne, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blonde
2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
2011 Bláznivá, zatracená láska
2009 Modlitby za Bobbyho (TV film)
2008 Chronic Town
2007 Karl Rove, I Love You
2002 Fixing Frank
Prvních 20 milionů je nejtěžších
Sniper 2 (TV film)
1999 Kačátko Padavka (TV film)
My Favourite Frasier (TV film)
Sol Bianca: Taijó no fune
1998 Nepřítel státu
1996 Fanatik
Vražedné důkazy (TV film)
1994 Zbožňuju trable
1993 Dave
Vycházející slunce
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Kapitán Ron
1991 Mlčení jehňátek
Případ doktorky Willisové (TV film)
1990 Dlouhá cesta domů
Everyday Heroes (TV film)
1989 Společník na dlouhé trati
1986 Vražedné hry
Červený drak

TV seriály

2019 Výstřední společnost (TV seriál)
Jako cena oleje (E04)
2017 The Mist (TV seriál)
Over the River and Through the Woods (E07)
The Devil You Know (E06)
Pequod (E04)
další epizody (5)
2016 Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín minulosti (S06E19)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Tři věže (S01E07)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Sex Scandal (S01E04)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ztracené děti krve (S09E11)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Střet s keramikou (S01E17)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do nemocnice (S05E16)
2006 Dr. House (TV seriál)
Rozptýlení (S02E12)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Muž s hákem (S01E07)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Frasier bez tuku (S11E12)
2003 Miss Match (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Rozina nová práce (S10E24)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
The Gift of Life (S01E20)
Frasier (TV seriál)
Při nátáčení této epizody nebyli zraněni žádní zombie (S10E05)
2001 Frasier (TV seriál)
Dvoutisícovka (S09E08)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Rocket Power (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Změna je život (S03E06)
Frasier (TV seriál)
Buldokova finta (S07E05)
Láska je láska 2/2 (S06E24)
Láska je láska 1/2 (S06E23)
další epizody (4)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Interrupt This Program (E08)
Mare Tranquilitatis (E06)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Death of a Propane Salesman (S03E01)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tváří v tvář (S04E20)
Frasier (TV seriál)
Půjčka (S06E09)
Nezaměstnaný (S06E01)
Sladké sny (S05E24)
další epizody (6)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Jumpin' Crack Bass (S02E05)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Výroční pořad (S05E05)
Dítě (S05E04)
Halloween (S05E03)
další epizody (11)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Hlavolam (S04E05)
Nemožný sen (S04E03)
Zamilovaný Bulldog (S04E02)
další epizody (6)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Ruka, která trestá (S02E14)
Frasier (TV seriál)
Frasier kazí Vánoce (S03E09)
Noci s nepřítelem (S03E06)
Skákající ještěrky (S03E04)
další epizody (9)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Dobrodružství v ráji 1/2 (S02E08)
Kandidát (S02E07)
Frasier Crane si nevidí do pusy (S02E06)
další epizody (6)
1993 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E12)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
Morální dilema (S01E09)
další epizody (4)
Picket Fences (TV seriál)
Duty Free Rome (S02E02)
1992 Frannie's Turn (TV seriál)
The Powers That Be (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Secrets (S04E23)
Therapy (S04E20)
Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Roseanne (TV seriál)
Take My Bike, Please! (S04E02)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Dokumentární

1997 The Silver Screen: Color Me Lavender - vyp.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Karl Rove, I Love You

TV seriály

1998 Frasier (TV seriál)
Frasier to musí mít (S05E19)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky