foto

Maryann Plunkett

  • nar. 1953
    Lowell, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 If We Must Die (studentský film)
Mad
Mládí v Oregonu
2015 Pravdivý příběh
Zvláštní příběh rodiny F
2012 Fairhaven
2010 Blue Valentine
Manažeři
2009 Peter and Vandy
2006 Noční volání
2005 Brooklynští humři
Sépie a velryba
2000 Tanec s vášní
1998 Claire Dolan
1997 Jen blázni spěchají
1992 Temná minulost (TV film)
1991 Deception: A Mother's Secret (TV film)
1989 Littlest Victims, The (TV film)

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Grey Areas (S02E12)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 21 (S02E08)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 2 (S01E02)
Černá listina (TV seriál)
The Stewmaker (No. 161) (S01E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girl Dishonored (S14E20)
2010 Rubicon (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Srdce (S01E17)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Missing (S12E14)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Burden (S08E20)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Pro Se (S06E21)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Záhadná zmizení (S04E18)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Little Prince (S01E11)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace