foto

Hechter Ubarry

  • nar. Arecibo, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 16 bloků
2005 Strangers with Candy
1995 Major Payne
1991 McBain
1988 Krokodýl Dundee 2
1970 Dýka a kříž

TV seriály

2009 Kings (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace