foto

Gérard Lecaillon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Láska bez bariér
2008 Coluche, příběh jednoho chlápka
Ochrana státu
2006 Allan
Tygrova brigáda
2005 Ohnivé inferno (TV film)
1999 Brigade des mineurs (TV film)
1997 Le dernier été (TV film)
1994 L'Ange noir
1993 Gueule d'atmosphère
1987 Funny Boy
Spolek darebáků
1986 Blockhaus USA
1985 Lift show
1984 Ferrailleurs des lilas, Les (TV film)
1981 Douchka (TV film)
1978 Réformés se portent bien, Les
1967 Arlésienne, L' (TV film)

TV seriály

2009 Zlatý poklad (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Double coeur (S08E03)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Quatre pour un loyer (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
1989 Burziáni (TV seriál)
Famille Ramdam, La (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1972 Pot-Bouille (TV seriál)
1969 Minouche (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Funny Boy
1986 Blockhaus USA

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace