foto

Charlie Chan Dagelet

  • nar. 12.8.1986 (33 let)
    Amsterdam, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boy Meets Gun
Penoza: The Final Chapter
2018 Get Lost! (TV film)
2016 Houvast
2015 Homies
2013 Amsterdam
2011 De president
Lang zal ze leven (TV film)
2010 LelleBelle (TV film)
Loft
2009 Happy End
2008 Vox Populi
2004 Stille nacht
2003 15.35: spoor 1
De passievrucht

TV seriály

2018 Mocro Maffia (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Heer & Meester (TV seriál)
2013 Zusjes (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
Seinpost Den Haag (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2005 HotNews.nl (TV seriál)
2003 Cut (TV seriál)
De band (TV seriál)
1987 De band (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky