foto

Luděk Jiřík

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Velká intrika (S02E08)
Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Messenger (S02E14)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace