foto

Jillian Fargey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kingsway
The Miracle Season
2017 To je vražda, napekla: Jen zákusky (TV film)
2014 Ring by Spring (TV film)
Rolničky, kam se podíváš 2
Way of the Wicked
2011 Pravděpodobnost výhry
2009 Excited
Případ číslo 39
2007 Dokonalé dítě (TV film)
Malé zrady (TV film)
2006 Mount Pleasant
Nepohodlný svědek (TV film)
2005 Hamster Cage, The
2001 Last Wedding
Tak mě zab!
The Heart Department (TV film)
2000 Frankie a Hazel (TV film)
Protection
Živá panenka (TV film)
1999 Daydrift
Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Fallen Angel (S01E02)
Life Sentence (TV seriál)
Clinical Trial and Error (E03)
Take Two (TV seriál)
Stillwater (E10)
Van Helsing (TV seriál)
Fresh Tendrils (S03E01)
2017 Batesův motel (TV seriál)
Návštěvní hodiny (S05E09)
Tělo (S05E08)
Nerozlučně spjati (S05E07)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hyperion Heights (S07E01)
2016 Shut Eye (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
The Whopper (S02E13)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Out of the Darkness, Into the Fire (S11E01)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
2011 Zločin (TV seriál)
Obstrukce (S01E08)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vše zapomenuto (S03E16)
2006 Saved (TV seriál)
2005 Terminal City (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Putting Out Fires (S01E02)
2002 Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Akta X (TV seriál)
Nikdy více (S04E13)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Green Chain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace