foto

Gillian Barber

  • nar. 22.2.1958 (59 let)
    Coventry, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Patterson's Wager
The Christmas Note (TV film)
2011 Hamlet
To the Mat (TV film)
2009 2012
2007 Pirát silnic
Tajemství rodu Locků
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Jak ukrást Sinatru
Můj život beze mne
Nečekaná láska (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Shadow Realm (TV film)
2001 Jako kočky a psi
Mezi námi děvčaty (TV film)
Sports Pages, The (TV film)
Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
Letní bouře (TV film)
Obviněn
Suspicious River
6. den
1999 Barva odvahy (TV film)
Dvojí obvinění
Nebezpečný vlak (TV film)
1998 Alien Abduction: Incident in Lake County (TV film)
Dítě na prodej (TV film)
Nobody Lives Forever (TV film)
Podezřelé chování
Už na tebe čekám (TV film)
Zlatá horečka (TV film)
1997 Ďáblův obhájce (TV film)
Doteky
High Stakes (TV film)
Intensity (TV film)
Mejdan v kuchyni
Tátou proti své vůli (TV film)
Touched by Evil (TV film)
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Chladnokrevně (TV film)
Mateřské instinkty
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
Jumanji
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Tajná služba (TV film)
1994 Max
Nesmrtelný (TV film)
Nevinná lež
Someone Else's Child (TV film)
1993 Dítě navíc (TV film)
Obchodník s hrůzou
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Impolite
North of Pittsburgh
1990 V časové tísni
1989 Matinee (TV film)
1987 Otčím
1985 Brotherly Love (TV film)
Rainbow War

TV seriály

2017 Lovci duchů (TV seriál)
The British Invasion (S12E17)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Land O' Smiles (S02E07)
Kintsugi (S02E06)
Escalation (S02E04)
další epizody (4)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Mrtvá, ale ne zapomenutá (S02E01)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Leon (S01E06)
Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Faith (S01E12)
2004 Collector, The (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Pilot (S01E01)
4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hrozba z podzemí (S07E14)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat domů (S07E02)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Stínohra (S06E07)
Věřte nevěřte (TV seriál)
The Dorm/The Child Artist/The Weathermen/Sit-Down Comic/Room 245 (S04E06)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Sabrina the Animated Series (TV seriál)
Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Správce (S02E04)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Monster (S02E04)
Akta X (TV seriál)
Memento Mori (S04E14)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Action Man (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Hlas rozumu (S01E21)
Akta X (TV seriál)
Nisei (S03E09)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Červené muzeum (S02E10)
1993 Akta X (TV seriál)
Duch stroje (S01E07)
Madison (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace