foto

Loretta Walsh

  • nar. Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Color Rose
2019 Mrazivá pomsta
Over The Moon In Love (TV film)
2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
Marrying the Family
The Cleanse
2015 Her Infidelity
No Men Beyond This Point
Ukradená dcera (TV film)
2014 Focus
2013 Po proudu
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
2008 7 Things to Do Before I'm 30 (TV film)

TV seriály

2020 When Calls the Heart (TV seriál)
Don't Go! (S07E10)
New Possibilities (S07E09)
Into the Woods (S07E08)
další epizody (9)
2019 When Calls the Heart (TV seriál)
Two of Hearts (S06E09)
A Call from the Past (S06E08)
Hope is with the Heart (S06E07)
další epizody (9)
2018 When Calls the Heart (TV seriál)
The Greatest Christmas Blessing (S05E11)
Close to My Heart (S05E10)
In My Dreams (S05E09)
další epizody (10)
2017 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
No Tomorrow (TV seriál)
No Time Like the Present (E12)
Projekt Mc² (TV seriál)
Family Affair (S06E05)
Smoke Gets in Your Eyes (S06E02)
When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of a Secret (S04E09)
Courageous Hearts (S04E08)
Heart of a Teacher (S04E05)
další epizody (7)
2016 When Calls the Heart (TV seriál)
Prayers from the Heart (S03E09)
Hearts in Question (S03E08)
Forever in My Heart (S03E06)
další epizody (6)
2015 The Whispers (TV seriál)
The Archer (E06)
When Calls the Heart (TV seriál)
New Year's Wish (S03E01)
Heart and Home (S02E08)
With All My Heart (S02E07)
další epizody (8)
2014 Pan Sloane (TV seriál)
Happy New Year, Mr. Sloane: Part 1 (E05)
Merry Christmas, Mr. Sloane (E04)
When Calls the Heart (TV seriál)
Prelude to a Kiss (S01E12)
These Games (S01E06)
The Dance (S01E05)
další epizody (5)
Batesův motel (TV seriál)
Mrtvá, ale ne zapomenutá (S02E01)
Agentura Jasno (TV seriál)
1967: A Psych Odyssey (S08E06)
2011 Chaos (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
Parents Unemployed (S02E02)
2009 Rota (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky