foto

Dorothy Spencer

  • nar. 3.2.1909
    Covington, Kentucky, USA
  • zem. 23.5.2002 (93 let)
    Encinitas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1979 Concorde - Letiště 1979
1974 Zemětřesení
1972 Limbo
1971 Happy Birthday, Wanda June
1969 Daddy's Gone A-Hunting
1967 Průvodce ženatého muže
Údolí panenek
1966 Ztracená jednotka
1965 Von Ryanův Expres
1964 Circus World
1963 Kleopatra
1961 Ztracená země
1960 Na sever Aljašky
Seven Thieves
Z terasy
1959 A Private's Affair
The Journey
1958 Mladí lvi
1957 A Hatful of Rain
1956 Best Things in Life Are Free, The
Muž v šedém flanelovém obleku
1955 Když nastaly deště
Po levici Boha Otce
Prince of Players
Soldier of Fortune
1954 Black Widow
Demetrius a gladiátoři
Lidé z temnot
Zlomené kopí
1953 Muž na laně
Tonight We Sing
Vicki
1952 Lydia Bailey
What Price Glory
1951 Decision Before Dawn
Fourteen Hours
1950 Three Came Home
Under My Skin
1949 Down to the Sea in Ships
1948 Dáma v hermelínu
The Snake Pit
1947 The Ghost and Mrs. Muir
1946 Cluny Brownová
Dragonwyck
Můj miláček Klementina
1945 Královský skandál
Propustka do nebe
V Brooklynu roste strom
1944 Sweet and Low-Down
Záchranný člun
1943 Happy Land
Láska není hřích
1942 Být, či nebýt
1941 Západ slunce
1940 The House Across the Bay
Zahraniční dopisovatel
1939 Eternally Yours
Přepadení
Slightly Honorable
Winter Carnival
1938 Blockade
Trade Winds
1937 Stand-In
Vogues of 1938
1936 The Case Against Mrs. Ames
The Luckiest Girl in the World
The Moon's Our Home
1935 Lottery Lover
1934 Coming-Out Party
She Was a Lady
Such Women Are Dangerous
1931 Mamá
Mamá
1929 Married in Hollywood
Nix on Dames

Dokumentární

1945 Here Is Germany

Herecká filmografie

TV seriály

1960 Festival (TV seriál)
1950 Cameo Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1983 Zwischen den Bildern (TV seriál)
1935 A Dream Comes True

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace