foto

Cameron McDonald

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eadweard
No Men Beyond This Point
2008 Vesmírná exploze (TV film)
2002 Vánoční příběh (TV film)
2001 Black Door, The

TV seriály

2019 Project Blue Book (TV seriál)
The Fuller Dogfight (S01E01)
2018 Siréna (TV seriál)
Street Fight (S01E09)
iZombie (TV seriál)
Blue Bloody (S04E02)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Twenty One: House of the Devil (S02E08)
Chapter Twenty: Tales from the Darkside (S02E07)
2014 Rush (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Caleb (S02E03)
Continuum (TV seriál)
Minute to Win It (S03E03)
Zločin (TV seriál)
Blood in the Water (S04E01)
2013 Motiv (TV seriál)
Zločiny z vášně (S01E02)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Vražda v tajném klubu (S02E14)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Nightmare (S01E14)
4400 (TV seriál)
Jako Tom Baldwin (S03E02)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Mělčina (S02E04)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace