foto

Lee Tomaschefski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alien Psychosis
2017 The Perfect Pickup
2016 Alone We Are Not
The Evil in Us
2015 12 Rounds 3: Lockdown
Mortal Remains
Odznak cti
Primal Shift
2014 Martin's Pink Pickle
2011 Sucker Punch
2008 Cyklus
2006 Windup
2005 Darkest Hour

TV seriály

2014 The Lottery (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Odchod (S02E04)
2013 Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
2011 Blackstone (TV seriál)
Health Nutz (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2007 Kaya (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace