foto

Colin Teague

  • nar. 1970
    Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
2011 Shirley (TV film)
2006 Dobrodružství Sarah Jane: Invaze Baneů (TV film)
2005 Poslední výsadek
2004 Šmejdi
2002 Střelci
1999 North West One

TV seriály

2018 James Patterson - Vražda je věčná (TV seriál)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Kmotrovo proroctví (E02)
Eldorádo (E01)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
The Cutter (E03)
Mr Hyde (E02)
The Harbinger (E01)
Spotless (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
La Confessione Della Macchina (S03E08)
Alis Volat Propriis (S03E07)
2013 Bílá královna (TV seriál)
The Final Battle (E10)
The Princes in the Tower (E09)
The King Is Dead (E08)
další epizody (4)
2012 Town, The (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The Pack (S03E04)
Adam's Family (S03E02)
Lia (S03E01)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
Long Live the King (S02E03)
Serve God, Love Me and Mend (S02E02)
Cure and Contagion (S02E01)
2009 Trinity (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)
Where the Wild Things Are (S01E06)
2008 Harley Street (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Meat (S02E04)
Sleeper (S02E02)
Pán času (TV seriál)
Ohně Pompejí (S04E02)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Poslední z pánů času (S03E13)
Zvuk bubnů (S03E12)
2006 Torchwood (TV seriál)
Greeks Bearing Gifts (S01E07)
Ghost Machine (S01E03)
1999 Holby City (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Poslední výsadek

Herecká filmografie

Filmy

2004 Šmejdi

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace