foto

Christian Michael Cooper

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cooking With Love (TV film)
2017 Falling for Vermont (TV film)
2016 Hořkých sedmnáct
Sidekick
2015 Life on the Line

TV seriály

2019 The Order (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
Phone Rings and Heartstrings (S06E01)
2018 The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
The Face of Oblivion (E04)
Pax Americana (E03)
další epizody (4)
When Calls the Heart (TV seriál)
Close to My Heart (S05E10)
In My Dreams (S05E09)
Love and Marriage (S05E06)
další epizody (8)
2017 When Calls the Heart (TV seriál)
My Heart Will Go On (S04E06)
Heart of a Teacher (S04E05)
Change of Heart (S04E04)
další epizody (6)
Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Potomstvo (S05E08)
Vínové moře (S05E07)
další epizody (8)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Walcott Prep (S02E09)
City Upon a Hill (S02E06)
When Calls the Heart (TV seriál)
Prayers from the Heart (S03E09)
Hearts in Question (S03E08)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Klub Arkánum (S03E02)
Smrt v rodině (S03E01)
2014 Some Assembly Required (TV seriál)
2013 Cult (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace