foto

Manny Jacinto

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Top Gun: Maverick
2018 Zlý časy v El Royale
2016 Peelers
2015 Even Lambs Have Teeth
Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Fanklub smrti (TV film)
Only Human (TV film)
Papíroví andílci (TV film)

TV seriály

2019 The Good Place (TV seriál)
The Book Of Dougs (S03E10)
2018 The Good Place (TV seriál)
Janet(s) (S03E09)
Don't Let The Good Life Pass You By (S03E08)
The Worst Possible Use of Free Will (S03E07)
další epizody (14)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
The Good Place (TV seriál)
Derek (S02E07)
Janet and Michael (S02E06)
The Trolley Problem (S02E05)
další epizody (11)
2016 Roadies (TV seriál)
Life Is a Carnival (E01)
The Good Place (TV seriál)
…Someone Like Me as a Member (S01E09)
Most Improved Player (S01E08)
The Eternal Shriek (S01E07)
další epizody (9)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Choices (S01E06)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Corkscrewed (E12)
The Romeo Section (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Liv and Let Clive (S01E04)
Batesův motel (TV seriál)
Heslo (S03E04)
2014 Rush (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
I Am Become Death (S01E10)
Murphy's Law (S01E04)
2013 Darebák (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Smělý, čestný, nezištný (S02E18)
Lovci duchů (TV seriál)
Pac-Man Fever (S08E20)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace