foto

Gerald Votava

  • nar. 8.7.1970 (50 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Glossary of Broken Dreams
Vrahova múza (TV film)
2017 Schnell ermittelt - Einsamkeit (TV film)
2016 Daleko od domova
Hotel Rock’n’Roll
Kocour
2015 Tatort - Gier (TV film)
2013 Tod in den Bergen (TV film)
Vražda na objednávku (TV film)
2008 Kiki and Bubu and The Feelings - vyp.
2005 FM4 TV (TV film)
2000 Ternitz, Tennessee
1999 Wanted
1998 Hinterholz 8
1996 Tempo

TV seriály

2018 Expert na zločin (TV seriál)
Paranoia (S01E06)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
3,2,1...Mord (S12E16)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Mittelpunkt und Ende (E10)
Lebemänner und Penisneider (E09)
Schlawiner (TV seriál)
Die Landpartie (S03E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Klassentreffen (S09E10)
2013 Janus (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Schlawiner (TV seriál)
Alles über Rosie (S02E10)
Brain Damage (S02E09)
Kuckuck (S02E07)
další epizody (8)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
2011 Schlawiner (TV seriál)
Gspusi (S01E12)
Die Maus (S01E11)
Die Therme (S01E10)
další epizody (12)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Die liebe Familie - Next Generation (TV seriál)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Místo činu (TV seriál)
Absolute Diskretion (S01E415)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1997 Projekt X (TV seriál)
1994 Monte Video (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Der Zerrissene (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 BÖsterreich (TV seriál)
Mittelpunkt und Ende (E10)

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Projekt X (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Gemischtes Doppel - Beinahe wahre Geschichten (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2011 Hirn mit Ei - Oberg'scheit mit Walek & Brandl (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky