foto

Jesse Reid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crash Pad
Sázka na nevěstu (TV film)
The Cannon
2015 Russell Madness
2014 Godzilla
Kluci na povel (TV film)
2012 Tohle je válka!
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
Lloyd the Conqueror
Nejlepší hráč (TV film)
Zrození Planety opic
2010 16 přání (TV film)
Národ snílků
Triple Dog
2009 Strážci - Watchmen

TV seriály

2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Oliver (S01E03)
Mount Rushmore (S01E02)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Moonshot (S02E14)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protokol 6 (S01E02)
Timeless (TV seriál)
Atomic City (S01E03)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (4)
Motiv (TV seriál)
Přirozený výběr (S04E11)
2015 Minority Report (TV seriál)
Současnost (E05)
iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
Batesův motel (TV seriál)
Poslední večeře (S03E07)
Mistresses (TV seriál)
Gone Girl (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Our Little World (S11E06)
Out of the Darkness, Into the Fire (S11E01)
2014 Flash (TV seriál)
Samotář (S01E04)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Listen (S02E08)
Second Thoughts (S02E03)
Second Chances (S02E01)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
2011 Smallville (TV seriál)
Naděje (S10E13)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
The Actress Diaries (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Warrior (S09E12)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
Under One Roof (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
2001 Kouzelní kmotříčci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky