foto

Jason Edward Coleman

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Láska v éteru (TV film)

TV seriály

2015 iZombie (TV seriál)
Mr. Berserk (S01E10)
Batesův motel (TV seriál)
Jáma (S03E08)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Slash Fiction (S07E06)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Všechny mé hříchy budou vzpomenuty (S04E11)
Smallville (TV seriál)
Nevěsta (S08E10)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
"Poker? Mmm, a předkrm nebude?!" (S01E14)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Dvoustá (S10E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace