foto

Steve Makaj

  • nar. Burlington, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Killer Photo (TV film)
'Tis the Season for Love (TV film)
2006 Air Buddies - Štěnata
2005 Maximální limit
Mimo zákon
2004 Perfektní skóre
2002 První výstřel (TV film)
2001 Jako pavouk
1998 Netvor (TV film)
1997 Ničitel
1996 Angel of Pennsylvania Avenue, The
Jezero v lesích (TV film)
Má nejlepší přítelkyně (TV film)
Profesionální lovec
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Once in a Blue Moon
Zdání klame
1994 Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
1991 Vydírání (TV film)
1990 Tanec řetězů
To (TV film)
1989 Straight Line
1988 Betrayal of Silence (TV film)

TV seriály

2015 Batesův motel (TV seriál)
Šílenství (S03E09)
2014 Intruders (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Vítejte ve Storybrooke (S02E17)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
2011 The Killing (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Exes & Ohs (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E18)
Just Deal (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Pod palbou (S03E01)
Krutá říše (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Tok'rové 2 (S02E12)
Tok'rové 1 (S02E11)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Akta X (TV seriál)
Redux (S05E01)
Getsemani (S04E24)
Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Mezi světlem a tmou (S01E04)
Milénium (TV seriál)
The Wild and the Innocent (S01E10)
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
D.P.O. (S03E03)
Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Výstup (S02E06)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 T. and T. (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Evergreen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace