foto

Steve Makaj

  • nar. Burlington, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 'Tis the Season for Love (TV film)
Killer Photo (TV film)
2006 Air Buddies - Štěnata
2005 Maximální limit
Mimo zákon
2004 Perfektní skóre
2002 První výstřel (TV film)
2001 Jako pavouk
1998 Netvor (TV film)
1997 Ničitel
1996 Jezero v lesích (TV film)
Má nejlepší přítelkyně (TV film)
Profesionální lovec
The Angel of Pennsylvania Avenue
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Once in a Blue Moon
Zdání klame
1994 Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
1991 Vydírání (TV film)
1990 Tanec řetězů
To (TV film)
1989 T a T
1988 Betrayal of Silence (TV film)

TV seriály

2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Šílenství (S03E09)
2014 Intruders (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Vítejte ve Storybrooke (S02E17)
Zločin (TV seriál)
Six Minutes (S03E10)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
2011 Smallville (TV seriál)
Kent (S10E17)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Možná až do krve (S03E06)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Charged (S01E02)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
2005 Smallville (TV seriál)
Konec fotbalisty (S04E13)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Maintenance (E05)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E18)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pod palbou (S03E01)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Tok'rové 2 (S02E12)
Tok'rové 1 (S02E11)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Mezi světlem a tmou (S01E04)
Zámořská střední (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Wild and the Innocent (S01E10)
Akta X (TV seriál)
Podvod I (S05E01)
Getsemani (S04E24)
1996 Dva (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Řádně a poctivě (S02E08)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
D.P.O. (S03E03)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Výstup (S02E06)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 T. and T. (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Evergreen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace