foto

Steve Makaj

  • nar. Burlington, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Killer Photo (TV film)
'Tis the Season for Love (TV film)
2006 Air Buddies - Štěnata
2005 Maximální limit
Mimo zákon
2004 Perfektní skóre
2002 První výstřel (TV film)
2001 Jako pavouk
1998 Netvor (TV film)
1997 Ničitel
1996 Angel of Pennsylvania Avenue, The
Jezero v lesích (TV film)
Má nejlepší přítelkyně (TV film)
Profesionální lovec
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Once in a Blue Moon
Zdání klame
1994 Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
1991 Vydírání (TV film)
1990 Tanec řetězů
To (TV film)
1989 Straight Line
1988 Betrayal of Silence (TV film)

TV seriály

2015 Batesův motel (TV seriál)
Šílenství (S03E09)
2014 Intruders (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Vítejte ve Storybrooke (S02E17)
The Killing (TV seriál)
Six Minutes (S03E10)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Charged (S01E02)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Exes & Ohs (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E18)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pod palbou (S03E01)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Tok'rové 2 (S02E12)
Tok'rové 1 (S02E11)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Mezi světlem a tmou (S01E04)
Zámořská střední (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Wild and the Innocent (S01E10)
Akta X (TV seriál)
Podvod I (S05E01)
Getsemani (S04E24)
1996 Dva (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
D.P.O. (S03E03)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Výstup (S02E06)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 T. and T. (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Evergreen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace