foto

Wolfgang Boos

  • nar. 1975

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Herbert
2014 Kameny na pevnost
2013 König von Deutschland
2011 V temnotě
2009 Sviňky
2008 Ein Teil von mir
2007 Die Gipfelstürmerin (TV film)
2004 Nachbarinnen
Tatort - Teufelskreis (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
Schultzeho chytlo blues

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Bleiverglasung (S17E16)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Ein Tag im Juni (S03E01)
2017 You Are Wanted (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Gestorben wird immer (E71)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Pizza mortale (S02E05)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wohlfühl GmbH (S12E13)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky