foto

Jacob Vargas

  • nar. 18.8.1971 (47 let)
    Michoacan, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Public
2017 Beyond Skyline
2016 Crossing Point
The Tell-Tale Heart
2015 33 životů
The Road Home
2014 Brass Knuckles
Chavez
Nebe existuje
2013 Go for Sisters
Water & Power
2012 Gotten
2010 Ďábel
2009 Tom Cool
2008 Láska krvácí
Rallye smrti
Sleep Dealer
2007 Bobby Z
Hory mají oči 2
Už jsme doma?
2006 Bobby
Panna z Juarezu
TV: The Movie
2005 Mariňák
Příběh Wendella Bakera
2004 Let Fénixe
Memoirs of an Evil Stepmother
2002 Final Breakdown
Na křídlech vážky
RFK (TV film)
2001 Come and Take it Day
Dr. Dolittle 2
She-Bat
2000 Road Dogz
Traffic - Nadvláda gangů
Zkurvenej pátek
1998 Hi-Lo Country
USMA West Point (TV film)
1997 Romy a Michele
Santa Fe
Selena
1995 Chyťte ho!
Hotel Oasis
Krvavý příliv
Moje rodina
1993 Fatální instinkt
Huck and the King of Hearts
Mi vida loca
Silent Rain
Ve vzduchu
1992 Já, Američan
Natankovat, najíst se a vyspat
Steel Justice (TV film)
Teror v L.A.
1991 Cesta do pekla (TV film)
Never Forget (TV film)
1990 The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Crack House
1988 Malý Nikita
1987 Ernest na táboře
Ředitel školy
1986 B.R.A.T. Patrol, The (TV film)
Drogy z Times Square (TV film)
Last Resort
Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)

TV seriály

2018 Mozaika (TV seriál)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Real Life (E05)
Tarantula (TV seriál)
Pig Head (E10)
Shabzinzo (E09)
Frog Flog (E08)
další epizody (9)
Hand of God (TV seriál)
Gathering Dust (S02E01)
2016 Colony (TV seriál)
In From the Cold (S01E08)
A Brave New World (S01E02)
Pilot (S01E01)
Luke Cage (TV seriál)
Soliloquy of Chaos (S01E12)
Who's Gonna Take the Weight? (S01E03)
Moment of Truth (S01E01)
2015 Hand of God (TV seriál)
Welcome the Stranger (S01E05)
He So Loved (S01E04)
Inside Voice (S01E02)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Red Rose (S07E12)
Suits of Woe (S07E11)
další epizody (9)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Aon Rud Persanta (S06E11)
Huang Wu (S06E10)
další epizody (6)
2012 Blue (TV seriál)
Christine (TV seriál)
2011 Médium (TV seriál)
Me Without You (S07E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední souboj (S09E13)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Střelba do vlastních řad (S03E11)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Poslední dostih (S07E06)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Hry s myslí (S02E17)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Někdo zvoní (S01E06)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
2001 Max Steel (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Familia (S01E04)
1996 Chameleon (TV seriál)
Zdání klame (S01E02)
Malibu Shores (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Válečný pláč (S01E06)
Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
1992 Plný dům (TV seriál)
Zpátky do školy (S06E06)

Dokumentární

2014 Journey of a Female Comic
2006 Jarhead Diaries
1994 Lives in Hazard (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace