foto

Lea Faßbender

  • nar. 1986
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Traumfabrik
Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2017 Veras Mantel
2010 Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2009 Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
2008 Ein Teil von mir
2006 Schlafgut (studentský film)
Černý svědek (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Den blbec (S22E17)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Magnetická bomba (S17E08)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky