foto

David Nellist

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
2011 Sket
2010 Sherlock - Unaired Pilot (TV film)
2006 Ghostboat (TV film)
2002 Green-Eyed Monster (TV film)
1998 Princ studentem (TV film)
1997 Území mrtvých (TV film)
1995 Sorry About Last Night (TV film)

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2010 Sherlock (TV seriál)
Studie v růžové (S01E01)
2007 M.I.High (TV seriál)
The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Northern Lights (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
2000 Rhona (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky