foto

Louise Breckon-Richards

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Time Will Tell
2004 Špinavá válka (TV film)
2003 Zabijte krále
1999 Krásní lidé
1997 Harpur and Iles (TV film)

TV seriály

2019 Temple (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2012 Kuků (TV seriál)
Rodinné setkání (S01E02)
2010 Sherlock (TV seriál)
Studie v růžové (S01E01)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Láska až za hrob (S09E02)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
Bedtime (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky