foto

Howard Coggins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mojžíš Jones (TV film)
2006 Beau Brummell – okouzlující muž (TV film)
2004 Every Time You Look at Me (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
Othello (TV film)
2000 Duch panství Greville

TV seriály

2015 The Coroner (TV seriál)
How to Catch a Lobster (S01E02)
2010 Sherlock (TV seriál)
Slepý bankéř (S01E02)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Flotsam and Jetsam (S01E02)
2008 Beautiful People (TV seriál)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2003 Teachers (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
2002 Black Books (TV seriál)
Zasloužená dovolená (S02E06)
2001 Mr Charity (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace