foto

Janice Acquah

  • nar. 1967
    Ghana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Už teď mi chybíš
1996 Tajnosti a lži

TV seriály

2014 Scott and Bailey (TV seriál)
Superficial (S04E01)
2010 Sherlock (TV seriál)
Slepý bankéř (S01E02)
2009 Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

1986 Nefalšovaná přírodní podívaná (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace