foto

Jack Bence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 28 tisíc
2011 Blesk
2010 Život po životě
2008 Cass
Fast track: no limits
2006 All in the Game (TV film)
2005 Ředitelka (TV film)

TV seriály

2015 Marley's Ghosts (TV seriál)
The Interceptor (TV seriál)
2014 Mizerná výchova (TV seriál)
The Prom (S03E06)
The Exam (S03E05)
Fundraising (S03E04)
další epizody (4)
2013 Mizerná výchova (TV seriál)
Christmas (S02E07)
Fundraiser (S02E06)
Drugs (S02E05)
další epizody (7)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Politics (S01E06)
Football Match (S01E05)
Self-Defence (S01E03)
další epizody (5)
2011 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Tick Tock (S05E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt závodníka (S14E01)
2010 Sherlock (TV seriál)
Slepý bankéř (S01E02)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
PhoneShop (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S03E02)
2008 Parents of the Band (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Vloupačka (S05E01)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky