foto

Géza von Cziffra

  • nar. 19.12.1900
    Arad, Rakousko-Uhersko
  • zem. 28.4.1989 (88 let)
    Dießen, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1971 Scala heute - Revue mit neuen Bildern und alten Erinnerungen (TV film)
1969 Josefine - das liebestolle Kätzchen
1968 Paradies der flotten Sünder
1965 An der Donau, wenn der Wein blüht
1964 Lana - Königin der Amazonen
1963 Charleys Tante
1962 Das süsse Leben des Grafen Bobby
Die Fledermaus
Nachts ging das Telefon
Vogelhändler, Der
1961 Die Abenteuer des Grafen Bobby
Ein Stern fällt vom Himmel
Junge Leute brauchen Liebe
Kauf dir einen bunten Luftballon
1960 Als geheilt entlassen
Hauptmann - deine Sterne
Kriminaltango
1959 Bobby Dodd greift ein
Ich bin kein Casanova
Peter schießt den Vogel ab
Salem Aleikum
Schlag auf Schlag
1958 Nachtschwester Ingeborg
So ein Millionär hat's schwer
Wehe, wenn sie losgelassen
1957 Beine von Dolores, Die
Das haut hin
Der müde Theodor
Schräge Otto, Der
Tante Wanda aus Uganda
1956 Die gestohlene Hose
Musikparade
Mädchen mit schwachem Gedächtnis
1955 Banditen der Autobahn
Falsche Adam, Der
1954 Geld aus der Luft
Tanz in der Sonne
1953 Blume von Hawaii, Die
Singende Hotel, Das
1952 Der Bunte Traum
Tanzende Sterne
1951 A Tale of Five Cities
Die verschleierte Maja
1950 Die Dritte von rechts
Gabriela
Mann, der sich selber sucht, Der
1949 Gefährliche Gäste
Höllische Liebe
Lambert fühlt sich bedroht
1948 Der himmlische Walzer
Königin der Landstraße
1947 Das unsterbliche Antlitz
Liebe nach Noten
1946 Glaube an mich
1945 Zářící stíny
1944 Psí dny
1943 Der weiße Traum
1935 Ez a villa eladó
Szent Péter esernyője
1934 Egy éj Velencében
Mindent a nöért!
1924 Gullivers Reisen

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1939 Valčík z Oněgina - kniha

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1989 In meinem Herzen, Schatz...

Host

TV pořady

1980 Heut' abend (TV pořad)