foto

Jacqueline Chan

  • nar. 1939
    Trinidad a Tobago

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mirette
National Theatre Live: Allelujah! (divadelní záznam)
2017 Moving Parts
2016 Na nian xia tian ni qu le na li
2012 A Fantastic Fear of Everything
2008 Kronika mutantů
2006 Mstitel (TV film)
2004 Probuzená smrt
2001 Opičí král (TV film)
1997 Peggy Su!
1969 Krakatoa, na východ od Jávy
1963 Kleopatra
1960 The World of Suzie Wong
Without the Grail (TV film)
1954 Up to His Neck

TV seriály

2016 Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
Lost Crane (S02E07)
Serpent's Terms (S02E06)
další epizody (7)
2010 Sherlock (TV seriál)
Slepý bankéř (S01E02)
1983 One Summer (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
1965 Not Only... But Also (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace