foto

Gillian Elisa

  • nar. 10.8.1953 (66 let)
    Carmarthen, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Last Seduction II, The
1998 Gogwana (TV film)
1997 Twin Town
1992 Vánoční hříbě
1991 Body Beautiful
1987 Coming Up Roses
Girls Night Out

TV seriály

2018 Hidden (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Bang (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Alys (TV seriál)
2010 Sherlock (TV seriál)
Slepý bankéř (S01E02)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Y Pris (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
Gogs (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1985 Bowen A'i Bartner (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
1981 The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1978 Hawkmoor (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Dokumentární

1977 Everyman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace