foto

Kemal Sylvester

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Urban Hymn
2009 Lovci (TV film)
2008 He Kills Coppers (TV film)
2003 Do I Love You?

TV seriály

2013 Atlantis (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Celá tvá minulost (S01E03)
2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
2009 My Almost Famous Family (TV seriál)
Criminal Justice (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2008 Midnight Man (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 McCready and Daughter (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace