foto

Caroline Trowbridge

  • nar. 1970
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Last Seduction II, The
1998 Zásah do srdce (TV film)
1997 Gobble (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
1995 Nebezpečná dáma

TV seriály

2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
2009 Kolize (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nevinnost sama (S10E06)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stará křivda (S09E08)
2004 Feather Boy (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Holding the Baby (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
One for the Road (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky