foto

Paul Albertson

  • nar. 1969
    Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Honourable Rebel

TV seriály

2013 Drifters (TV seriál)
2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
2009 Missing (TV seriál)
2006 Komparz (TV seriál)
Jonathan Ross (S02E06)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky