foto

Di Botcher

  • nar. Port Talbot, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 NeckFace
2017 Follies (divadelní záznam)
The Watcher in the Woods
2016 The Swing of It
2015 Under Milk Wood
Viktor Frankenstein
2014 Under Milk Wood (TV film)
2013 Svengali
Životní šance
2012 Boys on Film 8: Cruel Britannia
Mr. Stink (TV film)
The Gospel of Us
2011 Prostě skvělá
Shirley (TV film)
2010 Lennon Naked (TV film)
2008 Dustbin Baby (TV film)
2002 Cruise of the Gods (TV film)
Na špičce jazyka (TV film)
Všechno nebo nic
1999 Nosorožec (TV film)
1997 Harpur and Iles (TV film)
Twin Town

TV seriály

2015 Top Coppers (TV seriál)
2014 V čísle 9 (TV seriál)
The Understudy (S01E05)
2013 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2012 Stella (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Ďáblův přítel - 1. část (S01E05)
Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
2009 Kolize (TV seriál)
2007 After You've Gone (TV seriál)
Coming of Age (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
Ideal (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Ponurý dům (TV seriál)
Tittybangbang (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 1 (S03E01)
2004 Green Wing (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2003 Coming Up (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Murphy's Law (TV seriál)
2001 'Orrible (TV seriál)
Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace