foto

Haydn Gwynne

  • nar. 1957
    Hurstpierpoint, West Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 C Word, The (TV film)
2013 Audience, The (divadelní záznam)
2011 Prostě skvělá
2007 Consenting Adults (TV film)
2005 Ve stínu matky
2002 Břemeno minulosti (TV film)
1997 Bláznivá nemocnice (TV film)
Vzpomínáš si na mě?
1996 Merchant of Venice, The (TV film)
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
Jezdci časem (TV film)
Užít si života
1986 Car Trouble

TV seriály

2016 The Windsors (TV seriál)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Live Free, Live True (S03E07)
Smrt v ráji (TV seriál)
Political Suicide (S03E05)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Uncle (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temná tajemství (S14E02)
2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Předání moci (S02E01)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Slavnost (S01E10)
Beranidlo dopadlo na zeď (S01E05)
další epizody (4)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové minulosti (S07E07)
2003 Absolute Power (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
1998 The Canterbury Tales (TV seriál)
Verdict (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Nice Work (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Dokumentární

1999 Human, All Too Human (TV seriál)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace