foto

Andrew Havill

  • nar. 1965
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Censor
2019 Král
Star Wars: Vzestup Skywalkera
The Last Vermeer
2017 Moje sestřenice Rachel
Muž v oranžové košili (TV film)
The Children Act
2016 Svědek obžaloby (TV film)
The Carer
2014 Kód Enigmy
2013 The List
Uzavřený kruh
2012 Atlas mraků
Bídníci
Královský víkend
2011 The Awakening
Železná lady
2010 Králova řeč
Londýnský gangster
Mr. Nice
2009 Small Island (TV film)
V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2008 Dummy
Střepy v hlavě
2007 Daphne (TV film)
2006 Elizabeth David: A Life in Recipes (TV film)
2005 The English Harem (TV film)
2004 Den D (TV film)
2003 Případy inspektora Lynleyho: Hra s ohněm (TV film)
Sylvie
2002 Nicholas Nickleby
Rozpolcená srdce
1998 Titanic Town
1997 Oscar Wilde
1995 Čas smyslnosti

TV seriály

2019 Dad's Army: The Lost Episodes (TV seriál)
The Loneliness of the Long Distance Walker (E01)
2018 Trust (TV seriál)
John, Chapter 11 (E06)
Lone Star (E02)
2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Viktorie (TV seriál)
Cena svědomí (S02E08)
Víra, naděje a láska (S02E06)
Frankensteinova kronika (TV seriál)
Not John Marlott (S02E02)
Prodigal Son (S02E01)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
All the Lost Children (S01E03)
A World Without God (S01E01)
Life in Squares (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Spotless (TV seriál)
Episode 4 (E04)
The Coroner (TV seriál)
Napoleon's Violin (S01E08)
Tommy a Pentlička (TV seriál)
The Secret Adversary: Part 3 (E03)
The Secret Adversary: Part 2 (E02)
2014 Trying Again (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Duch ve stroji (S02E01)
2013 Lightfields (TV seriál)
2012 Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na začátku máje (S14E06)
Hercule Poirot (TV seriál)
Hodiny (S12E04)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Help (S04E05)
2009 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S08E05)
2007 Nuclear Secrets (TV seriál)
2006 Impresionisté (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Confessions (S02E02)
2004 Island at War (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Office Gossip (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Holby City (TV seriál)
Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad
Poslední bojovní králové Evropy (TV seriál)
2012 Sherlock Uncovered
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
Konstantin Veliký (E05)

Divadelní záznam

2013 This House (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky