foto

Andrew Havill

  • nar. 1965
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Moje sestřenice Rachel
The Children Act
2016 Svědek obžaloby (TV film)
The Carer
2014 Kód Enigmy
2013 The List
This House (divadelní záznam)
Uzavřený kruh
2012 Atlas mraků
Bídníci
Královský víkend
2011 The Awakening
Železná lady
2010 Králova řeč
Londýnský gangster
Mr. Nice
2009 Small Island (TV film)
V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2008 Dummy
Střepy v hlavě
2007 Daphne (TV film)
2006 Elizabeth David: A Life in Recipes (TV film)
2005 English Harem, The (TV film)
2004 Den D (TV film)
2003 Případy inspektora Lynleyho: Hra s ohněm (TV film)
Sylvie
2002 Nicholas Nickleby
Rozpolcená srdce
1998 Titanic Town
1997 Oscar Wilde
1995 Čas smyslnosti

TV seriály

2018 Trust (TV seriál)
John, Chapter 11 (E06)
Lone Star (E02)
2017 The Last Post (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Viktorie (TV seriál)
The Luxury of Conscience (S02E08)
Faith, Hope & Charity (S02E06)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Spotless (TV seriál)
Episode 4 (E04)
The Coroner (TV seriál)
Napoleon's Violin (S01E08)
The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
All the Lost Children (S01E03)
A World Without God (S01E01)
Tommy a Pentlička (TV seriál)
The Secret Adversary: Part 3 (E03)
The Secret Adversary: Part 2 (E02)
2014 Trying Again (TV seriál)
2013 Lightfields (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
2012 Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na začátku máje (S14E06)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2007 Nuclear Secrets (TV seriál)
2006 Impresionisté (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Confessions (S02E02)
2004 Island at War (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Office Gossip (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad
2012 Sherlock Uncovered
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace