foto

Richard Cunningham

  • nar. 14.6.1967 (53 let)
    Hove, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eight for Silver
2019 Imprisoned
2016 Breakdown
Una
2015 45 let
Dokonalý šéf
Muž, který poznal nekonečno
2014 Teorie všeho
Tichý experiment
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2011 Sherlock Holmes: Hra stínů

TV seriály

2019 Jeho temné esence (TV seriál)
Vražedná Mallorca (TV seriál)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 4 (S04E04)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Tvář nepřítele (S06E05)
2017 Rellik (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Luck Be a Lady (S02E01)
The Royals (TV seriál)
O, Farewell, Honest Soldier (S03E09)
In the Same Figure, Like the King That's Dead (S03E08)
The Counterfeit Presentment of Two Brothers (S03E07)
Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2016 Dickensian (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 14 (E14)
2015 London Spy (TV seriál)
Blue (E03)
Lullaby (E01)
2013 Dancing on the Edge (TV seriál)
2012 Gates (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Help (S04E05)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Paradise (S01E06)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky