foto

Byeong-cheol Kim

  • nar. 1974
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Deokgu
Ilgeubgimil
Yangachi neuwareu
2017 1987
2016 Moosoodan
2015 Misseu waipeu
2013 Wonjun sojoonghan sarang
2012 Misseu GO
2011 Quick
2010 Ggumeun yirueojinda
Yookhyeolpo kangdodan
2009 Geurimja sarin
2008 GP 506
2007 Hwang Jin-Yi
Narara Heo Dong-gu
Peonchi reidi
Riteon
2005 Geudttae geusaramdeul
2004 Al pointeu
2003 Hwangsanbeol

TV seriály

2019 Dakteo peurijeuneo (TV seriál)
Ssabnida cheonlimamadeu (TV seriál)
SKY kaeseul (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (8)
2018 Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
Paiteo choikangsun (TV seriál)
Riteon (TV seriál)
SKY kaeseul (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Gunju : gamyeoneui juin (TV seriál)
Teonneol (TV seriál)
2016 Miseseukab 2 (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2010 Juhonggeulssi (TV seriál)
2005 Koma (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 놀라운 토요일 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky