foto

Simon Thorp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lucan (TV film)
The Sweeter Side of Life (TV film)
2011 Mercenaries
2010 Město čarodějnic (TV film)
1999 Killing Joe

TV seriály

2019 Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Na mušce (TV seriál)
The Hungry Caterpillar (S02E03)
2018 Hard Sun (TV seriál)
The Sun, The Moon, The Truth (E01)
2016 Dark Heart (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Znetvoření (S01E03)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Notre-Dame (E01)
2012 Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2010 Lip Service (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
ID (S04E01)
2007 Jekyll (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2006 Mayo (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
Konference, která změnila budoucnost (E05)
Stalin a Churchill tváří v tvář (E03)
Stalin, nacisté a Západ (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky