foto

Douglas Wilmer

  • nar. 8.1.1920
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.3.2016 (96 let)
    Ipswich, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
1983 Chobotnička
Praying Mantis (TV film)
1980 Hra s diamanty
Kupec benátský (TV film)
1978 Pomsta Růžového pantera
1976 Neuvěřitelná Sarah
1975 Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
1973 Zlatá Sindibádova cesta
1972 Antony and Cleopatra
Journey to Murder
1971 Unman, Wittering a Zigo
1970 Cromwell
Generál Patton
Krvežízniví milenci
Zúčtování
1969 Nice Girl Like Me, A
1968 Hammerhead
1967 The Vengeance of Fu Manchu
1966 Chartúm
Major Barbara (TV film)
The Brides of Fu Manchu
1964 Bezcharakterní žena
Komisař Clouseau na stopě
One Way Pendulum
Pád říše římské
Zlatá hlava
1963 Jáson a Argonauti
Kleopatra
1961 Cid
1960 An Honourable Murder
Macbeth (TV film)
1956 Bitva u La Plata
1955 Passport to Treason
Richard III.
1954 The Men of Sherwood Forest

TV seriály

2012 Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1986 Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Dragon's Domain (S01E08)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace