foto

Bram van der Vlugt

  • nar. 28.5.1934 (85 let)
    Haag, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De Brief voor Sinterklaas
2017 Het verlangen
2016 Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
2014 Oorlogsgeheimen
Pak van mijn hart
2011 Rošťák Benny
2009 Anubis en de wraak van Arghus
Het sinterklaasjournaal: de meezing moevie
2003 Kees de jongen
2002 Pietje Bell
2001 Familie
1997 Gordel van smaragd
1995 Filmpje!
Pepernoten voor Sinterklaas (TV film)
1992 Špindírovi v Americe
1985 Pervola, sporen in de sneeuw
1982 De smaak van water
De stilte rond Christine M.
1981 Het verboden bacchanaal
Mensen zoals jij en ik
1976 Alle dagen feest

TV seriály

2015 Rundfunk (TV seriál)
2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 Čiisa na ahiru no óki na ai no monogatari: Ahiru no Kwak (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
Medisch Centrum West (TV seriál)
Prettig geregeld (TV seriál)
1987 Nieuwe buren (TV seriál)
1983 Herenstraat 10 (TV seriál)
Pim (TV seriál)
Weg, De (TV seriál)
Willem van Oranje (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
De Lemmings (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
Hezkou neděli, pane Meijer (E01)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
Oorlogswinter (TV seriál)

Dokumentární

2015 Krásy divokého Holandska - vyp.

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky