foto

Hugh Holman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace Entebbe
2016 Pýcha, předsudek a zombie
2015 Dokonalý šéf
Everest
2014 Prázdniny
2008 Láska k Barbaře (TV film)
2006 Nostradamus (TV film)
2005 Walk Away and I Stumble (TV film)

TV seriály

2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2015 Epizody (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2014 Nové světy (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2013 Atlantis (TV seriál)
2012 Strach (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Falešná královna (S05E08)
Žal druhých (S05E04)
2011 Trollied (TV seriál)
2010 Merlin (TV seriál)
Artušův nástup: část 1. (S03E12)
Slzy Uthera Pendragona (část 1.) (S03E01)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Na cestě do Avalonu (S01E07)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2006 Torchwood (TV seriál)
Greeks Bearing Gifts (S01E07)
Afterlife (TV seriál)
Mirrorball (S02E05)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2002 Odhalení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky